Musica

dijous, 21 de maig del 2015

Editor de youtube



Tasca 1: filtres i efectes

En aquesta tasca hem après a fer servir l'editor de YouTube.
Primer hem anat a "Penja"- "editor de vídeo" i aquí ja es poden editar els vídeos, per començar el que he hagut de fer ha sigut seleccionar uns vídeos (CC) ja que jo no en tenia, quan ja els he tingut seleccionats he anat a filtres i he elegit els que quedaven millor i quan ja el tenia com volia he clicat a "crear vídeo".

Enllaç vídeo


Tasca 2: transicions

En aquesta tasca hem aprés a fer les transicions entre els vídeos inserits, es a dir, que no passi directament d'un vídeo a un altre.
Primer he seleccionat 5 vídeos (CC) i els he arrossegat a la línia d'edició i elegint efectes de transició arrossegant-los on he volgut. Quan ja estava llest he clicat a "crear vídeo".

Enllaç vídeo


Tasca 3: títols

En aquesta tasca hem après a posar títols als vídeos, canviar-lis el color, tipografia...
He seleccionat 4 vídeos sota llicencia (CC), per afegir el text els clica a la pestanya de text i allà s'afegeix el text se li canvia la tipografia, el color, el fons...

Enllaç vídeo


Tasca 4: sons

En aquesta tasca hem après a posar música als vídeos. Igual que hi ha vídeos (CC) també hi ha música, llavors he inserit la que veia més adient per al vídeo que anteriorment havia seleccionat.

Enllaç vídeo


Tasca 5: talls d'imatges

En aquesta tasca hem après a retallar vídeo fent servir l'eina de les tisores.

Enllaç vídeo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada