Musica

dijous, 4 de juny del 2015

projecte YouTube

Aquest projecte l'hem fet, el Nico Benejam i jo, l'Ana Garcia. El projecte consistia en fer un vídeo on ens presentéssim els dos, explicant, les nostres aficions, maneres de ser... I així, posteriorment, poder-ho editar amb les eines que hem aprés a utilitzar anteriorment.


dijous, 21 de maig del 2015

Editor de youtube



Tasca 1: filtres i efectes

En aquesta tasca hem après a fer servir l'editor de YouTube.
Primer hem anat a "Penja"- "editor de vídeo" i aquí ja es poden editar els vídeos, per començar el que he hagut de fer ha sigut seleccionar uns vídeos (CC) ja que jo no en tenia, quan ja els he tingut seleccionats he anat a filtres i he elegit els que quedaven millor i quan ja el tenia com volia he clicat a "crear vídeo".

Enllaç vídeo


Tasca 2: transicions

En aquesta tasca hem aprés a fer les transicions entre els vídeos inserits, es a dir, que no passi directament d'un vídeo a un altre.
Primer he seleccionat 5 vídeos (CC) i els he arrossegat a la línia d'edició i elegint efectes de transició arrossegant-los on he volgut. Quan ja estava llest he clicat a "crear vídeo".

Enllaç vídeo


Tasca 3: títols

En aquesta tasca hem après a posar títols als vídeos, canviar-lis el color, tipografia...
He seleccionat 4 vídeos sota llicencia (CC), per afegir el text els clica a la pestanya de text i allà s'afegeix el text se li canvia la tipografia, el color, el fons...

Enllaç vídeo


Tasca 4: sons

En aquesta tasca hem après a posar música als vídeos. Igual que hi ha vídeos (CC) també hi ha música, llavors he inserit la que veia més adient per al vídeo que anteriorment havia seleccionat.

Enllaç vídeo


Tasca 5: talls d'imatges

En aquesta tasca hem après a retallar vídeo fent servir l'eina de les tisores.

Enllaç vídeo

Animoto





És un programa d'edició de vídeos online on hem creat un video a partir de fotos d'un viatge.

https://animoto.com/

dilluns, 11 de maig del 2015

App: Menjar saludable

Al llarg d'aquest trimestre hem estat treballant en una app a continuació a través de l'app Calameo t'ensenyare en que ha consistit:



dilluns, 23 de març del 2015

Audacity



Formats d'àudio: Un format d'àudio és un contenidor multimèdia que guarda gravacions d'àudio. Un arixu d'àudio es pot obtenir amb diferents freqüències de mostreig. Com més gran sigui la freqüència de mes qualitat serà la gravació.
Es pot enregistrar el só a través d'un micròfon de manera analògica o digital.



L'Audacity és un programa de gravació i edició d'àudio lliure molt fàcil d'utilitzar.

Pots:
- Gravar àudio en directe.
- Tallar, unir i editar diferents àudios.

Clica aquí per descarregar Audacity

La primera activitat (ejercici 5) que he fet ha sigut fer les notes de l'escala musical i aquest ha sigut el resultat:

Descargar Podcast

La segona activitat (ejercici 6) que he fet ha sigut gravar una frase i aqfegir-hi sons, editantlos, aumentant el volum o disminuint-lo segons fos necessari i aquest ha sigut el resultat:

Descargar Podcast

I per acabar hem fet un projecte en parelles, en el meu cas l'he fet amb el Nico i es tractava de fer una petita historia afegint-hi sons i el resultat ha estat el següent:

Descargar Podcast

Per poguer penjar els audis al blog en mp3 hem agut d'utilitzar http://podcast.es/ .
Un podcast son episodis disponibles d'un programa en internet, pots accerdir-hi quan vuguis, es com un YouTube però només de so.





dissabte, 28 de febrer del 2015

App Inventor




L'App Inventor és una aplicació gratuita que severix per crear apps

Aquest es l'enllaç per utilitzar l'App Inventor: http://ai2.appinventor.mit.edu/

A classe hem aprés a fer aplicacions senzilles amb l'app inventor utilitzant tutorials i després fent-li millores.

A l'hora de crear una aplicació tenies, per dir-ho d'alguna manera dos apartats:
Un era "designer" on posaves tots els elements visuals (els que quan utilitzesis l'aplicació es veiessin).


L'altre part es "blocks" on crees l'aplicació i fas que funcioni.




LES MEVES APLICACIONS:


HelloPurr


Aquesta aplicació consisteix en que quan presiones sobre de la fotografia del gatet, el gatet maula. Les millores que he fet ha sigut primer de tot canviar el color de les lletres ja que el color que sortia en el tutorial no m'acabava de convéncer, i després també he canviat la imatge del gatet.










PaintPot


Aquesta aplicació per el que s'utilitza es per pintar, fent ralles i punts, triant el color que vulguis.
Les millores que he fet han sigut canviar la imatge, ja que la que sortia en el tutorial era una foto d'un gatet i he pensat que seria millor un dibuix que no estigues pintat i tambe l'hi he canviat el colors perque convinessin millor amb la fotografia.










MoleMash


Aquesta aplicació consisteix en intentar clicar el ninot que hi ha per conseguir punts, cada vegada el ninot es va movent mes depressa i va sent mes dificil donar-li.
La millora que l'hi he fet ha sigut posar el fons de terra perque quedés millor amb el ninot.











Pong



Aquesta va ser l'ultima aplicació que vaig haber de fer, consisteix en que hi ha una pilota i una barra i tens que anar movent la barra perque, cada vegada que la bola baixi cap abaix evitar que caigui i cada cop que la pilota dongui a la barra es suma un punt a la puntuació.








Valoració del treball: M'ha agradat molt crear aplicacions i no ha resultat tan complicat com pensava fer-les gracies als tutorials, el principal problema que he tingut ha sigut que no tenia un mòbil android i no podia comprovar si les aplicacons funcionaven ni utilitzarles, pero tot lo altre m'ha resultat bastant senzill.