Musica

dijous, 18 de desembre del 2014

picassa

https://picasaweb.google.com/104217484240498814863/AlbumNou?authuser=0&feat=directlink

dimarts, 16 de desembre del 2014

PROJECTE VIATGE





Aquest projecte consistia en buscar un lloc on volguessis anar i fer una postal nadalenca utilitzant el gimp i l'inkscape.



PROCEDIMENTS:



El primer que vaig haver de fer va ser pensar un lloc on m'agradés anar i buscar una imatge, vaig decidir fer Noruega.


           

Quan ja vaig tenir seleccionada la imatge del lloc, vaig tenir que busca una on surtis i treure-li el fons per poder posar-la en la imatge de fons.




Per que semblés una imatge més nadalenca vaig buscar el pare noel i li vaig treure el fons amb la bareta. Com que hi havia molt d'espai que només era cel i estava molt buida la imatge vaig decidir posar-li un estel, que també vaig tenir que eliminar el fons.










dijous, 11 de desembre del 2014

EDICIÓ D'IMATGES




Per fer aquesta imatge, el primer que s'ha de fer es obrir la imatge de lleida i amb la bareta magica treure el fons, quan s'hagi tret, s'obre la imatge de cel i s'inserta la de lleida, quan s'ha insertat com que sobra un tros de cel es retalla i ja tenim la imatge feta.



Per fer aquesta imatge he utilitzat el mateix procediment que l'altre imatge amb la bareta, després l' he girat i finalment l'he posat a la imatge del Taj Majal.


Aquesta imatge necesitava un canvi de saturació i si volies una mica de brillantor i del contrast. Per fer-ho vaig anar a la pestanya de colors-->saturació i li vaig pujar la saturació.