Musica

dilluns, 27 d’octubre del 2014

PROJECTE DE L'INKSCAPE

Hem fet servir el programa de l'Inkscape per crear un logotip per la nosta pagina, editar el fons i el títol.

FONS:
Per fer el fons, he obert una plantilla d'Inkscape i he fet un quadrat, i amb l'eina de degradats hefet un degradat de blau i l'hi he afegit un degadat rosa.
Després he fet una estrella i l'he editat i quan la tenia com la volia l'he duplicat.
Per poder utilitzar aquest dibuix com a fons ho he tingut que exportar a mapa de bits per poder tenir-ho en format imatge i finalement ho he penjat. 

A part d'aquest fons també l'hi he editat el fons de les imatges,del text,etc. perque tot quedés ben cohesionat.





Per fer el logo, hem fet un cercle amb l'inkscape i l'hi he editat el gruix del voltant i he fet un degradat de fons amb rosa i blau, després he agafat l'eina del pinzell i he escrit la A i la G (les inicials del meu nom i cognom) i després les he editat perque quedessin com jo volia.
Per poder penjar-ho ho me tingut que passar a imatge quadrada i exportar-ho a mapa de bits.






Per crear el títol he agafat l'eina de text de l'Inkscape i he escrit "portafoli ana garcia" ho he passat a camí per poder-les editar una a una (tant el color com la forma), quan ja ho tenia tot com volia, ho he agrupat i he duplicat el text i li he posat un degradat de grissos i l' he possat a radera i l'he possat una mica més cap a l'esquerra que l'altre perque sembli l'ombra.
Per acabar l'he exportat a mapa de bits per poder-lo penjar.



PROBLEMES I DIFICULTATS:

M'ha resultat bastant senzill fer aquesta part del projecte, per mi la part mes difícil ha sigut demostrar les cosses que he aprés amb l'Inkscape, però crec que he demostrat haber aprés bastantes cosses.